Kleur bekennen...

In deze workshop van een dagdeel of dag staat het samen doen en beleven centraal. Het is een aansprekende manier om de teamgeest te prikkelen! Afhankelijk van de wens kan er gezamenlijk, in kleine groep of individueel aan een doek gewerkt worden met acrylverf, penselen, paletmes, sponzen en andere materialen.

De samenwerking komt op een geheel andere wijze tot stand. Het is een bijzondere manier om elkaar anders te leren kennen, te verrassen, te verbazen, te inspireren en grenzen te verleggen. Aan het einde van de workshop bekijken we met elkaar het resultaat en is er ruimte om het proces van werken te bespreken.

'Dit is een activiteit waar niet iedereen voor zou kiezen maar uit ervaring blijkt dat het gevoel van terughoudendheid tijdens en na het werken verandert in enthousiasme.'

'Bijzonder om op deze ontspannen wijze met elkaar te bezig te zijn!'

'Jouw creativiteit verrast mij!'

'De verf krijgt jou stil!'

Het zorgt voor verwondering dat ieder op eigen wijze het doek heeft gekleurd en dat deze persoonlijke kleuringen een geheel met elkaar vormen.

Deze diversiteit aan kleur staan voor persoonlijke kwaliteiten welke ook in de werksituatie zichtbaar zijn. Het is juist de kracht in de werksituatie gebruik te maken van elkaars sterke kanten waardoor ieder tot zijn recht komt. Individuele kwaliteiten kleuren de werksituatie!

'Samen voor kleur staan!'

De prijs is afhankelijk van invulling van de workshop, het aantal personen en de locatie. In overleg wordt een vrijblijvende prijsopgave gemaakt waarin al de wensen zijn verwerkt. Neem voor meer informatie even contact met mij op dan kunnen we de mogelijkheden bespreken.