Cursus

Tekenen en schilderen

'Schilderen en tekenen laten grenzen tussen werkelijkheid en fantasie vervagen: mijn verbeelding!'    

Deze cursus is voor jou als je nieuwsgierig bent naar het werken met teken- en schildersmaterialen, je inspiratie op wilt doen, vragen hebt over kleurgebruik en over het mengen van kleuren, wilt weten hoe je een tekening of schilderij opzet, nieuwe technieken wilt ontdekken, wilt experimenteren met een diversiteit van materialen, verdieping in je werk wilt of op zoek bent naar een nieuwe creatieve uitdaging!

Tijdens de cursus werk je aan de hand van opdrachten en vanuit eigen ideeën waarbij voorbeelden als inspiratiebron kunnen dienen. Je gaat meer vorm geven aan figuratief en abstract werken waarbij de creativiteit geprikkeld wordt. Door deze afwisseling word je uitgedaagd, ontwikkel je je eigen creativiteit en verandert je kijken in zien.

Het is een cursusjaar waarin we niet stilstaan maar op zoek gaan naar nieuwe mogelijkheden, combinaties van materialen en technieken, verpakt in uitdagende opdrachten en eigen misschien wel onmogelijk lijkende ideeën. Zoeken laat vinden!
Door het doen, het zien, de verdieping en het experimenteren beleef je tekenen en schilderen.

Door de groepsgrootte, maximaal 8 personen, kan Lia je individueel begeleiden. Het werken in een groep werkt stimulerend, daagt je uit in durven doen, geeft plezier en is gezellig. Door positieve reacties van je groepsgenoten krijg je meer lef en zelfvertrouwen in het doen. 

De cursussen worden gegeven op

  •  Maandag- en dinsdagmiddag van 13.30 - 16.30 uur
  •  Maandag- en dinsdagavond   van 19.15 - 22.15 uur


Het nieuwe seizoen start maandag 17 september 2018 en eindigt op dinsdag 14 mei 2018.
De les kosten bedragen € 22,00 per les. Tijdens het seizoen is instromen mogelijk. 

Ook kun je kiezen voor een of meerdere blokken van zeven lessen, waarbij je het gewenste dagdeel aangeeft, gedurende de volgende periodes:

Blok 1:  17 september 2018 t/m 13 november 2018;

Blok 2:  19 november 2018 t/m 29 januari 2019;

Blok 3:    4 februari 2019 t/m 2 april 2019;

Blok 4:    8 april 2019 t/m 28 mei 2019

De prijs per cursusblok bedraagt € 210,00 inclusief materiaal, exclusief doek.

Wil je meer weten neem dan contact met Lia op.