Schilderen zonder kwast Acrylverf gieten

Workshop Schilderen zonder kwast  'Acrylverf gieten' 

 

Het is een workshop voor iedereen met of zonder schilder ervaring! 

Op een speelse, spontane manier verwerk je vloeibare acrylverf met toevoegingen van andere middelen waardoor er bijzondere en unieke effecten ontstaan. In een demonstratie krijg je informatie over de verschillende technieken die je kunt toepassen.

Daarna ga je zelf aan de slag en maak je twee gietsels met twee verschillende technieken. Het eerste gietsel creëer je op een schildersdoek van 30x30 cm. Voor de tweede techniek kun je kiezen uit een houten krukje, een schildersdoek van 50x60 cm of een schaal van 30 cm.

Voor de 4 uur durende workshop wordt er voor de tweede techniek op een schildersdoek van 60x80 cm gewerkt.

Na afloop heb je voldoende informatie om thuis verder te kunnen experimenteren.

Door de langere droogtijd van de gietsels zijn ze niet direct mee te nemen. Aan het einde van de workshop spreken we af wanneer de werken opgehaald kunnen worden.

* De kosten voor de drie uur durende workshop bedraagt € 70,- 
Inbegrepen zijn o.a.
- doek 30x30 cm en houten krukje of doek van 50x60 cm of een schaal van 30 cm - acrylverf - medium/ toevoegingen - handschoenen - bekertjes -  roerstokjes - vernis - uitgebreide instructie - begeleiding - thee en koffie.

 * De kosten voor de vier uur durende workshop bedragen € 87,50.
Inbegrepen zijn o.a.
- doekje en doek van 60x80 cm - acrylverf - medium/ toevoegingen - handschoenen - bekertjes - roerstokjes - vernis - uitgebreide instructie - begeleiding - thee en koffie