Kunstig Buiten 1 Acrylverf gieten of 2 Acrylverf schilderen

 Workshop Kunstig buiten  'Acrylverf gieten op zeildoek'

weersbestendig buitenschilderij  in zomer en winter

 

In deze workshop wordt de acrylverf naast de giettechniek ook op een pasteuze manier verwerkt. Het is een samenspel van verschillende technieken op een hele flexibele ondergrond. Enige gietervaring ervaring is fijn. 

In een demonstratie krijg je informatie over de opbouw van de ondergrond en de verschillende technieken die je kunt gebruiken. Door je zeildoek te prepareren met  toevoegingen van andere materie ontdek je nieuwe mogelijkheden in het maken van een drager. Je stelt eerst je kleurenpalet samen waarin wit niet mag ontbreken om vervolgens aan het werk te gaan. Onder deskundige begeleiding pas je nieuwe technieken toe die voor bijzondere stofuitdrukkingen en verrassende kleureffecten zorgen. 

Na afloop heb je voldoende informatie om thuis verder te kunnen experimenteren.

Door de langere droogtijd van je gietwerk is het niet direct mee te nemen. Aan het einde van de workshop spreken we af wanneer het schilderij opgehaald kan worden.

De workshop is van 10.00-16.00 en voor de lunch wordt gezorgd.
De kosten bedragen € 97,50.

Inbegrepen zijn o.a.:
- klein zeildoek  - zeildoek formaat 60x80 cm of 70x70 cm* - acrylverf - additieven/toevoegingen - siliconen - handschoenen - bekers - ringen -roerstokjes - uitgebreide instructie - begeleiding en thee/koffie en lunch.

.* In overleg kan het standaardformaat worden aangepast. Het zeildoek kan in een buizen frame worden ingeregen. Voor beide opties wordt een meerprijs berekend.

 

Optie 2                                 Workshop Kunstig buiten   'Acrylverf schilderen op zeildoek'

Je bewerkt het geprepareerde zeildoek met flexibele verfvreemde materialen in combinatie met acrylverf en acrylinkt. 

In een demonstratie krijg je informatie over de opbouw van het schilderij en verwerking van de toe te voegen materialen. Je kiest je eigen kleurenpalet en gaat aan het werk. Door te doen is er ruimte om materialen, techniek te ontdekken en je fantasie te volgen. 

Aan het einde van de dag kan het werk met een elastisch koord in een frame worden ingeregen. Heb je een plekje voor je buitenkunstwerk op de muur of schutting in gedachten, dan kan het standaardformaat van 60x60 cm worden aangepast*. 
* Hiervoor wordt een meerprijs gerekend

De workshop is van 10.00-16.00 uur en voor de lunch wordt gezorgd.
De kosten bedragen € 97,50.

Inbegrepen zijn o.a:
- zeildoek formaat 60x60 - ringen - frame -acrylverf - acrylinkt - palet - penselen - verfvreemde materialen - gel mediums - uitgebreide instructie - begeleiding  - thee/koffie en lunch