Kunstig Buiten Acrylverf gieten

 Workshop Kunstig buiten  'Acrylverf gieten op zeildoek'

weersbestendig buitenschilderij  in zomer en winter

 

Deze workshop is voornamelijk bedoeld voor deelnemers die al vaker hebben gewerkt met de acryl giettechniek of die eerder hebben deelgenomen aan de dagdeel workshop Acrylverf gieten.

In een demonstratie krijg je informatie over de opbouw van de ondergrond en de verschillende technieken die je kunt gebruiken. Door je zeildoek te prepareren met  toevoegingen van andere materie ontdek je nieuwe mogelijkheden in het maken van een drager. Je stelt eerst je kleurenpalet samen waarin wit niet mag ontbreken om vervolgens aan het werk te gaan. Onder deskundige begeleiding pas je nieuwe technieken toe die voor bijzondere stofuitdrukkingen en verrassende kleureffecten zorgen. 

Na afloop heb je voldoende informatie om thuis verder te kunnen experimenteren.

Door de langere droogtijd van je gietwerk is het niet direct mee te nemen. Aan het einde van de workshop spreken we af wanneer het schilderij opgehaald kan worden.

De workshop is van 10.00-16.00 en voor de lunch wordt gezorgd.

De kosten bedragen € 95,-

Inbegrepen zijn o.a.:
- zeildoek formaat 50x70 cm of 60x60 cm* - acrylverf - additieven/toevoegingen - siliconen - handschoenen - bekers - roerstokjes - uitgebreide instructie - begeleiding en thee/koffie en lunch.

.* In overleg kan het standaardformaat worden aangepast. Het zeildoek kan in een buizen frame worden ingeregen. Voor beide opties wordt een meerprijs berekend.