Kunstig Buiten 1 Tweedaagse Acrylverf gieten of 2 Acrylverf schilderen

1.  Workshop Kunstig buiten  'Acrylverf gieten en schilderen op zeildoek'

tweedaagse workshop

weersbestendig buitenschilderij  in zomer en winter

 

In deze tweedaagse workshop wordt de acrylverf naast de giettechnieken ook op een pasteuze manier verwerkt. Het is een samenspel van verschillende acrylverf verwerkingsmogelijkheden op een hele flexibele ondergrond. Enige gietervaring ervaring is fijn maar niet noodzakelijk. 

In een demonstratie krijg je informatie over de opbouw van structuren en de verschillende technieken die je kunt gebruiken. Door je zeildoek te prepareren met  toevoegingen van andere materie ontstaat er reliëf en ontdek je nieuwe mogelijkheden in het maken van een drager. Je stelt je kleurenpalet samen, waarin wit niet mag ontbreken, om vervolgens aan het werk te gaan. Onder deskundige begeleiding pas je nieuwe technieken toe die voor bijzondere stofuitdrukkingen en verrassende kleureffecten zorgen. 

1e dag: prepareren van het zeildoek, aanbrengen van dikkere structuren, kleurenpalet samenstellen, acrylverf aanbrengen middels giettechniek en 
             pasteuze toevoeging 

2e dag: nieuwe structuren toevoegen en verdiepen van de kleuren middels de verschillende technieken 

Na afloop heb je voldoende informatie om thuis verder te kunnen experimenteren.

Door de langere droogtijd van je gietwerk is het niet direct mee te nemen. Aan het einde van de workshop spreken we af wanneer het schilderij opgehaald kan worden.


Tijd        : Beide dagen van 10.00 tot 15.00 uur
Kosten  : € 205,00
Inbegrepen zijn o.a.:
- klein zeildoek  - zeildoek formaat 80x80 cm* - acrylverf/acrylinkt - additieven/toevoegingen - siliconen - handschoenen - bekers - ringen - roerstokjes - uitgebreide instructie - begeleiding en thee/koffie en lunch.

.* In overleg kan het standaardformaat worden aangepast. Het zeildoek kan in een buizen frame worden ingeregen. Voor beide opties wordt een meerprijs berekend.

 Aanmelden...kijk bij workshop agenda of bij workshops!

 

2.  Workshop Kunstig buiten   'Acrylverf schilderen op zeildoek'   

Aan het begin  van de dag bewerk je het geprepareerde zeildoek met flexibele verf vreemde materialen in combinatie met acrylverf en acrylinkt. 

In een demonstratie krijg je informatie over de opbouw van het schilderij en verwerking van de toe te voegen materialen. Je kiest je eigen kleurenpalet en gaat aan het werk. Door te doen is er ruimte om materialen, techniek te ontdekken en je fantasie te volgen. 

Aan het einde van de dag kan het werk met een elastisch koord in een frame worden ingeregen. Heb je een plekje voor je buitenkunstwerk op de muur of schutting in gedachten, dan kan het standaardformaat van 60x60 cm worden aangepast*. 
* Hiervoor wordt een meerprijs gerekend

Tijd      : 10.00 -16.00 uur
Kosten:  € 110,00
Inbegrepen zijn o.a:
- zeildoek formaat 60x60 - ringen - frame -acrylverf - acrylinkt - palet - penselen - verf vreemde materialen - gel mediums - uitgebreide instructie - begeleiding  - thee/koffie en lunch

 Aanmelden...kijk bij workshop agenda of bij workshops!